top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Helg~ rosor, ponnys och regn

Mitt nya bästa är helger utan någon som helst plan, att strosa runt hemma på gården, jogga med tjejerna som rider, plocka i trädgården och titta på serier om kvällarna framför brasa.

Den här helgen har inehållit allt de där.


I fredags påbörjade jag ett så roligt jobb för Bergs Potter som jag ska slutföra i veckan. Jag har älskat deras krukor så länge jag kan minnas och har minst 1 i varenda fönster här hemma. Alltid som roligast när man får skapa fint material åt företag som ligger en varmt om hjärtat. Det här jobbet blir så attans fint och jag känner mig stolt. Bästa känslan att avsluta en arbetsvecka på för att sen ta vid efter helgen!

Bianca ville vara med på ett litet hörn förstås.


I fredags trillade de ner ett paket från danska Vielle med band annat den här klänning. Jag tycker så mycket om den!

Älskar strukturen i tyget och sådär perfekt gräddig i färgen. Kommer bära den med jeans och stickad väst nu när det blir kallare och med flipflops på Mallis nästa vecka, dröm!!Vår fina Astrid Lindgren ros blommar utanför köksfönstret nu och den är så vacker.

Även den här klätterrosen jag glömt namnet på, den doftar magiskt och jag plockade in en kvist och ställde på sängbordet!


Nyponrosor har vi hundratals av här på gården, också så himla fina!


Hollie börjar lära känna sin nya ponny Peppy och jag joggar på där bakom, hinner knappt med nu för tiden men helt klart den bästa sortens motion. Vi är så kära i den här lilla superponnyn och de ska bli så kul att se Hollie och Peppy ute på tävlingsbanorna efter årsskiftet för då blir hon äntligen 8 år och får tävla på riktiga tävlingar.


Jag gjorde en riktig skördebukett till helgen, så fint att blanda in kronärtskocka och grönkål och krasse såhär och precis innan buketten vissnar kan man äta upp den, smart ju!


I fredags och lördags blev vår lille hund sjuk, riktigt sjuk dessutom och fick åka till albano. Han mår bra nu och vi har pussat extra på honom i helgen.


Bosse tog söndagsvilan på stort allvar, jag också tydligen som gick klädd i pyjamas nästan hela dagen!


Imorgon ska jag fota en sista bild och sen ska jag fixa lite inför ett jobb på tisdag.

Känner mig äntligen otroligt pepp på jobb igen, de tog några veckor efter sommarlovet.

Vi hörs snart igen, kram

1 039 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

Livet just nu

bottom of page