top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Helgen, veckan och livet


Efter en rätt kaosig vecka jobbmässigt så kändes den här helgen SÅ efterlängtad. Ibland blir det så att Johan är iväg på jobb på annan ort och jag har stora plåtningar som kräver massor av fix just precis samtidigt, då är man galet trött, äter falukorv och makaroner och har konstant lite bråttom överallt. Tur att det inte är så hela tiden!

Helgerna blir desto skönare då förvisso och den här helgen var verkligen en sån.

Jag har några veckor framöver nu med på gränsen till för mycket att göra på jobbet, stora och viktiga jobb, en gnutta prestationsångest men också så galet mycket pepp. Vi gör ju det vi är allra bäst på Jasmina och jag och att stora företag väljer att jobba med just oss, men som alla ni med kreativa yrken vet så ligger prestationsångesten alltid där stundvis. Imorgon har vi iallafall preppdag på schemat, rekvisita ska handlas in och det ska piffas i ordning inför tisdagens jobb. Det blir en härlig dag!


Bianca är urgullig i nya tröjan från Soft Gallery, deras senaste kollektion är magisk och jag blev överlycklig när vi fick hem en fullpackad låda med kläder till barnen!


Den här lilla trollungen är underbar just nu, jag älskar att hänga med henne och idag skrotade vi runt i stallet och här på gården i över två timmar bara hon och jag. Städade lite, pysslade med kaninerna och ponnysarna och beundrade våra 4 dagar gamla kaninungar. Här vill jag stoppa tiden!


Och hörrni, det är Mars!! Vi överlevde februari, bara en sån sak! Mars är en underbar månad om ni frågar mig, massvis med födelsedagar inklusive min egen. Våren närmar sig ännu mer och snart kan vi plocka tussilago i dikeskanterna.


Livet är fint nu, lite stressigt som sagt men jag är bra på det där med stress och press, det tär sällan på mig!

Nästa helg ska jag ha en riktig trädgårdshelg, då ska växthuset städas och de två sista odlingsbäddarna göras klara, kanske ska jag sätta ner lite fler fröer också!


Världens mest osammanhängande inlägg blev det, men där har ni mig just nu! Kram till er


540 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page