top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Hej söndag

Vilken vinter vi har fått, tror vi aldrig upplevt såhär mycket snö under våra år här på gården. Vi har ägnat många timmar åt att skotta idag vill jag lova. Det här inlägget ska dock handla om allt annat än just snö, jag tänkte att jag skulle visa er lite bilder från vår matsal, hit vi skulle flytta köket om ni minns. Köksflytten är framflyttad tills vi känner att vi orkar med en renovering och det känns inte alls prio just nu.

Det här skåpet vann jag på auktion några veckor innan jul och jag fullkomligt jublade när jag insåg att det skulle bli mitt. Har letat så länge efter ett sånt här serveringsskåp med öppna hyllplan nere och som var riktigt stort som de här är.


Jag målade skåpet i en alldeles ljuvlig kulör från Nordsjö. Färgen passade perfekt mot det ljusbeige väggarna och det mörka träslagen och jag tycker hela skåpet passar perfekt där nere!


Skåpet är fyllt med finglas och finporslin, ljusstakar och massa annat vi gillar extra. Jag gillar att ha öppna ytor med prylar på det här viset, vissa saker är liksom så synd att gömma undan tycker jag, medan mycket är jätteskönt att kunna stänga om.


Vårt runda köksbord har fått en iläggsskiva och flyttat ner hit och ovanför bordet hänger min senaste inredningscrush, nämligen taklampan från Georges store. Den finaste lampan jag någonsin sett tror jag bestämt, fullkomligt äskar den!


I matsalen har vi en gammal kamin som matchar skåpet i färg, vilket jag insåg efter att jag redan målat skåpet! Eftersom de är fönster längs hela väggarna i det rummet så blir det väldigt svalt här inne. Perfekt för alla blommor som trivs så bra i det här ljusa, svala rummet. När vi ska hänga här nere eldar vi och då trivs även vi väldigt bra!

Tycker så mycket om den här lampan att jag väntar på en till, är man knäpp om man har två likadana lampor? Dock i en annan storlek och färg!
Vallmo, en av mina favoritblommor, de är så galet vackra och i helgen har vi haft massvis med vallmo på borden här i huset!


Nu ska jag natta Hollie, ta in alla ponnys, ta en dusch, tända en brasa och lägga mig i soffan med en kopp te! Söndagskvällar är så mysiga tycker jag!


Ha en fin kväll!3 270 visningar3 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page