top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Hej måndag


Ungefär såhär har senaste veckan sett ut. Vid datorn, med te och en miljon bilder att redigera men nu är vi helt klara, nästan. Ett jobb till att lämna sen så! Det känns alltid så lyxigt att få varva ner lite efter veckor av många plåtningar och oj vad jag känner att jag behöver det nu. Min inspiration är borttappad någonstans längs vägen och nu behöver jag några dagar att skrota runt hemma för att komma på banan igen. Här hemma pågår det alltid 1 miljon andra saker som jag gärna lägger tankarna på ett tag, min typ av återhämtning, kan kalla de aktiv vila :)


För i helgen åkte vi och hämtade vår nya Ponny Bonnie, oj så glada vi är att hon är vår. Bonnie är en B-ponny importerad från Irland.

Världens härligaste lilla häst, pigg som ett skott och jag är övertygad om att hon kommer bli perfekt för tjejerna.


I stallet bor ju även de här små tussarna, alldeles alldeles ljuvliga!


Vi har ätit dumplings, testat olika fyllningar och om jag säger brynt sojasmör vad säger ni då? Det kommer recept på dessa i samband med ett reportage jag gjorde förra veckan så håll tillgodo!


Idag sken solen och jag svängde förbi blomsterlandet och köpte ett stort knippe påskliljor. Tänk att det snart är påsk!


Jag fyndade ett par otroligt vackra pardörrar på auktion innan jul och sedan dess har johan kliat sig i huvudet kring hur han ska bygga en karm till dem. Det är så typiskt mig att bara köpa hem utan någon som helst plan, knappt så jag visste om måtten stämde.

Men det blir ju nästan alltid bra och måtten visade sig passa perfekt och idag snickrade Johan dörrkarmen så imorgon ska det hängas upp.

Nu ska jag bara slipa och kanske måla? Eller bara slipa, vi får se!

Idag målade jag iallafall färdigt vårt vardagsrum i en mjuk gräddig kulör som är så fin att jag vill måla prick varenda rum i den.

Mer om det en annan gång!374 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page