top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Hej från slottet

Igår packade Jasmina och jag bilarna fulla med julstök och begav oss till vår location. Det var nästan så vi tappade andan lite grann när vi klev in, och att mitt i allt försöka påminna sig själv om tidspressen för att inte missa ljuset och att hinna plåta allt vi skulle. Det krävdes en hel del disciplin för allra helst ville nog bara gå runt och fascineras.
Vi preppade upp med allt juligt vi kunde tänka oss!Precis exakt såhär ska mina julklappar se ut i år. Inslagna i något gammal papper, tyg eller tapet, med stora vackra band runt sig. Banden kan användas om och om igen, likaså pappret, fint tycker jag! Banden river man enkelt till av något gammalt tyg.


Aldrig någonsin har väl min gamla kanna fått en lyxigare plats att stå på, i ett slott liksom! Den passade himla fint där!


Den ena rummet vackrare än det andra, och ljuset...sådär alldeles perfekt!Sen förälskade jag mig i ännu en tapet, en grön blommig sak som suttit där i många hundra år. Fullkomligt älskar mönstret!


En blå tapetdröm!
En suddig julros!Trots att våra fingrar var iskalla efter en dag här så var vi alldeles pirriga i kroppen, ni vet känslan när minneskortet är fullproppat med bilder som blev precis exakt sådär bra som vi tänkt, kanske till och med lite finare.


Vi ses snart igen slottet!

194 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt år

bottom of page