top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Hej Februari


Man blir lite lätt förvirrad när Februari bjuder på sol och barmark, det går ju till och med att gräva ute och jag har satt de första spadtagen till våra nya odlingsbäddar nere vid vår stora gräsmatta. Tänker att man aldrig kan ha för många blomsterhav, visst?

Det är så härligt att så många i mitt instagramflöde också tänker gå all in på odlandet i år, jag älskar att följa!

Dagarna just nu varvas med jobb och välbehövliga pauser, jag hinner med sånt jag annars brukar sitta med på kvällarna och helgerna kopplar jag bort helt. Hänger med barnen och våra ponnys och rider både 1 och 2 gånger per dag. Jag hinner träna på kvällarna det gör mig så gott, fasen vad jag mår bra av att träna riktigt mycket. En vecka utan träning och jag känner mig trött, seg, degig och alldeles grötig i skallen.


Februari är verkligen inte min favoritmånad, vill nog helst hoppa över den helt och hoppa in i Mars direkt. Samtidigt har jag en himla massa roligt inplanerat och vi kan väl fortsätta låtsas att det är vår? Så länge vädret fortsätter såhär så går iallafall jag på den.


Bianca fick nya sneakers här om dagen och är orimligt stolt, jag fick också ett par, också väldigt stolt!


Igår när vi städade insåg vi just att vi inte har några blöjbarn längre, vad hände där? Inga blöjor och ingen välling. Skönt tänker ni och jag är beredd att hålla med om att blöjbyten och vällingflaskor på natten inte är min favorit men HUR stora är mina tjejer? Bara det att Bianca har strlk 24 i skor nu... I sommar fyller hon 3 och Hollie blir 6 i april.


Fortfarande lättast att sätta henne på bordet eller köksbänken när man ska ta en bild, hon är sällan still annars!


Nu har jag speedjobbat hela morgonen, skrivit 2 texter till ett jobb, svarat på mail och skickat in de sista till min revisor, hejja mig! Nu drar mamma och jag till Ulriksdal för lunch inköp av lite blommor!


Hoppas ni får en härlig dag!


270 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page