top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Hej BiancaJisses vad kär jag är i den här lilla människan just nu, är kanske 2,5 den gulligaste åldern? Sättet de pratar, tankarna, fortfarande små men ändå stora. Trots att Bianca ibland gör oss fullständigt gråhåriga här hemma med sin starka vilja, ja menar vem vill inte åka till förskolan iklädd endast ballerina kjol? Gärna i sandaler, eller kanske fodrade vinterstövlar. Trots det, så vill jag bara pausa tiden, pussa henne på magen så hon kiknar av skratt och den där lilla nacken, där jag borrar in näsan varenda natt. Bianca sover fortfarande mellan oss, vi bär över ibland men hon traskar snabbt tillbaka och jag måste erkänna att jag bara tycker det är mysigt att ha henne bredvid.
Vi har haft en sån mysig helg hela familjen, i lördags var det riktigt varmt och vi hängde ute i trädgården hela dagen, red en sväng med ponnysarna och avslutade med middag med våra vänner.

Jag kände mig fin i nya byxdressen från Lindex, tänk att man kan börja bära sommarplagg nu!

Bianca är gullig i fina sommarplagg från Marmars nya kollektion som lanseras i veckan!


Den här veckan ska jag jobba med lite av varje, förra veckan var en riktigt plåtningsvecka för mig och Jasmina vilket innebär att vi har en hel del bilder att gå igenom och redigera och skicka till kund de kommande dagarna. Jag ska fota två nya jobb och dessutom tänker jag dra igång att börja träna igen efter ett megalångt uppehåll pga både influensa och en förkylning som aldrig gav med sig. Ska bli så skönt att sätta igång igen, jag mår ju som allra bäst när jag tränar regelbundet.

Vi ska också laga staketet ner till våra odlingar nere i hagen, våra ponnys står nämligen och kliar sig mot staketet som gått sönder av just den anledningen. Är så pepp på att odla massor med grönsaker, kål, rotfrukter och bönor där nere i år. Blomsterodlingen har vi flyttat upp närmre vårt hus och växthus, ni har säkert sett på instagram. Jaja nu kommer snart Jasmina inrullandes och innan dess ska jag gå en runda och titta till djuren, små plantor och ta en kopp kaffe!


Hoppas ni får en härlig vecka!

1 107 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page