top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Havregrynsgröt och vackraste äggen!


Den här veckan har varit intensiv med mycket jobb och Johan har jag inte sett röken av på hela veckan då han befinner sig på annan ort och filmar, fredagsmyset är oerhört efterlängtat och nu ska jag bränna av ett samarbete och skicka en sista bild till kund SEN hittar ni mig raklång i soffan. Blir så påverkad av vädret att de inte är klokt, normalt sätt kan jag hålla ett högt tempo men igår gick jag mest runt i cirklar, ni vet när man har lite för mycket att ta tag i och istället inte tar sig för nånting utan istället går runt och funderar på om man kanske skulle ta och måla om köket? eller skåpet i matsalen! Riktigt kass på de där med struktur.

Jaja igår fotade jag iallafall min favoritfrukost, havregryntgröt med kardemumma, vanilj och mandel, med havremjölk och jordgubbar. Så gott!Har börjat köpa ägg från en gård här i Norrtälje, i de allra vackraste färgerna. Sån lyx!


Lyxen när man haft en stor plåtning och hela hemmet svämmar över av blommor!


Nästa vecka åker jag till Borås på måndag för ett spännande möte igen, var ju där för någon månad sen men denna gång tar jag tåget över dagen.

Jasmina och jag har två roliga plåtningar nästa vecka och normalt sätt gör vi bara en plåtning i veckan pga hinns inte annat, men vi maxar lite till och hoppas att träden blommar tills dess!


Hoppas ni får en fin helg, hörs snart igen!

357 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page