top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Grötfrukost på köksbänken

Inlägget publiceras i annonssammarbete med Alex & Phil

Bianca har precis kommit på att man kan dra stolen fram till saker och sen klättra upp, helt plötsligt öppnades en helt ny värld att upptäcka för henne och mamman och pappan blev om möjligt ännu svettigare. Att stå vid köksbänken eller sitta på köksbänken är hennes favoritplats, näst efter köksbordet, (alltså PÅ bordet) och vi försöker möta det och låter henne stå där och plocka i och ur alla kardemummakärnor i alla skålarna. Aldrig är hon så nöjd!


Dom där små guldbruna lockarna är det gulligaste jag vet just nu!


Vi har svårt att få i Bianca frukost nu förtiden, eller det är snarare svårt att få henne att sitta stilla. Så efter den vanliga frukostsittningen ger vi henne alltid en grötklämmis, från bästa Alex & Phil. Hon älskar den här med blåbär, hallon och äpple!

Jag har jobbat med Alex & Phil genom att vara ambassadör nu i snart 6 månader, det känns som ett av det bästa jobben just nu om jag ska vara ärlig. Deras mat är bra, inifrån och ut, på alla sätt man kan tänka sig!


Sitter snällt som ett ljus och suger i sig sin gröt, kanske borde ge henne alla måltider uppe på köksbänken?
Ni hittar Alex & Phils barnmat här eller i er mataffär!


Nu ska den här sötnöten, hennes storasyster och jag bege oss ut i snön och ner till stallet! Det är vackert som saga ute nu med all snö!

Hoppas ni får en fin söndag!


411 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äppelgalette

Jordgubbsglass

bottom of page