top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Frukost i nya favoritplagg


Förra veckan släppte ett av mina favoritmärken Bobo Choses en ny kollektion som heter "To make a garden" Så fint på alla sätt och vis och jag har nog aldrig förälskat mig i så mycket från en och samma kollektion.


Hollie som älskar kjolar och klänningar tyckte så mycket om sina fina plagg. Magtröja, hur gulligt?Något jag verkligen älskar med plaggen från Bobo är kvalitén och att det är mjuka sköna plagg. Hollies Boboplagg hon hade ärver nu Bianca och det har trots sjuttioåtta tvättar hållt sig superfina. Biancas alla små bebisplagg ärver nu mina två favvobebisar Henry och Lovis, himla fint tycker jag att se kläder vandra vidare på det viset. Det gör mig glad!I kollektionen kom även en bok, en supergullig en! Utöver boken och kläder finns det ryggsäckar, plädar, sjalar, skor och massa annat fint!


Så försöker vi få till en bild med lillasyster också som blir fullständigt rasande över att hon inte får springa runt och äta jordnötter. Hon har nämligen hittat burken med nötter och vill gärna äta ett par mest hela tiden. Jag ser bara livsfaran i det hela, men men! Till Bianca klickade jag hem mjuka byxor och leggings, några sommarklänningar, ryggsäck och ett gäng bodys. Åh vad jag vill ha varma sommardagar nu!


Ni hittar hela kollektionen hos Babyshop här!

396 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Söndag

Biancas rum

bottom of page