top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Frukost hela dagen


Hösten är här och efter några veckor av vacklande jobbmässigt så kände Jasmina och jag att vi behövde sätta oss ner och planera hösten. Det blev en riktig rivstart i år med jobb och plåtningar och någonstans där mitt i allt så har all form av planering bara tappats bort. Det är lätt att gasa lite till när pedalen redan är nedtryckt, så sagt och gjort. Vi sågs på Ica och handlade en härlig frukost och planerade och babblade av oss i timmar, otroligt välbehövligt!


Den här hösten är så jäkla peppig så jag knappt vet vad, har så mycket spännande på gång och jag riktigt längtar efter att få dela med mig av allt!

Men låt oss prata lite frukost nu istället…

En riktigt god och lyxig frukost ska innehålla både te och kaffe, iskall äppelmust, surdrgsfrallor med massvis med vallmofrön på, mina två favorit frukostostar är franska bondosten och kaltbach, någon marmelad till är gott! Rysk youghurt, granola och en klick körsbärssylt. Jag älskar ju också ägg, i alla former och adderar gärna en perfekt äggrör till de här! Önskar man hade tiden att duka fram den här frullen varje dag!


Jasmina knäppte några bilder och utanför fönstret blev de nästan som sommar och vi ångrade oss lite att vi inte dukade upp på baksidan i solen!993 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

Livet just nu

bottom of page