top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Fredagstankar

Vi ställde in dagens plåtning, plagg som inte han komma och vädret inte alls som vi ville, dock är vädret väldigt älskvärt på andra plan, solen skiner och det doftar vår. Underbart!

Så den här fredagen blir en riktigt mysig än, alla hjärtansdag och allt!


Vill inte påstå att vi är några firare vad gäller allahjärtansdag, snarare tvärtom har det blivit någon slags trend hos oss att allt skiter sig just den här dagen. Minns så väl när Johan och jag hade storslagna middagsplaner men som istället slutade på förlossningsakuten med liten Hollie i magen, jag hade sån havandeskapsförgiftning och mådde fruktansvärt. Efter de har de liksom fortsätt bli precis tvärtom mot vad vi planerat just den här dagen! Att få spendera en dag hemma hela familjen räcker fint så, frukost i soffan, en ridtur i solen och pyssel med barnen. Fint så!Plockade ihop den allra ljuvligaste buketten på Ulriksdal igår, delade den i två och ställde en i köket och en i vardagsrummet! På tal om blommor, idag ska jag börja sätta några fröer, pirret. Om några veckor är hela matsalen proppfull med små plantor!

Det är så kul att prata odling att jag och en vän planerar att starta en liten odlarklubb, kanske blir de så att vi driker vin och äter gott också, men så pratar vi blommor, byter fröer, plantor och plockar blommor. Hur härligt?Hollie ville vara alla hjärtansdag fin och valde kläder själv, knästrumpor är hennes favorit! Fina Hollie!


Biancas rum, med ljuvligaste tapeten Hares in hiding! Älskar!


Den här veckan har varit en riktig planeringsvecka, möten och samtal om kommande jobb och planer.

Jag har funderat mycket på vad jag vill med mitt yrke och hade ett givande möte igår som gjorde mig så glad. Ibland är det skönt att någon annan säger vad man borde göra, inte alltid så lätt när man är egen. Oerhört pepp på vad det här året har att erbjuda mig, glad i livet helt enkelt!

väldigt väldigt glad om jag ska vara ärlig, glad att solen skiner, glad över mina kärlekar jag har här hemma, över vänner och jobb, väldigt glad att det är mars snart och att vi går mot ljusare tider. Kan inte önska mig en finare alla hjärtansdag än just precis det här!


995 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page