top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Fredag med min lilla


Hej fredag!


Igår hade vi finbesök från Spanien som plåtade mig, barnen och min mamma. Sånt himla lyx att vara modeller för en dag för en som annars är van att rodda med både styling och foto själv. Vad vi plåtade för får ni veta inom kort!


Bianca avslutade dock gårdagen med 39 graders feber, hur mycket feber kan man ha egentligen? Det är nog femte febersvängen för Bianca bara i år, tycker riktigt synd om mitt lilla hjärta!Imorse vaknade hon dock upp piggare och utan feber och det kändes som det bästa av beskeden att få en fredagmorgon!

Ser ni vilka vackra blommor? Ser nästan ut som Rosenskära. Det är Fjärilsranunkel och det har stått sig helt galet länge och skiftat från rosa till vita på en vecka. En ny favoritblomma hos mig!Bianca har det sötaste lilla setet på sig från Babyshop. Jag fullkomligt älskar alla gulliga små sommarplagg som ploppar upp bland deras nyheter och just det linnet och trosor kommer från Oeuf.


Om ni anger koden ANNAK15 så får ni 15%, koden gäller tom imorgon så snabba på!


Klicka här för att komma till deras hemsida! (reklam)


Nu ska jag åka in till stan på årets härligaste lunch! Sen hem till familjen och fredagsmyset! Hoppas ni får en mysig fredag!

408 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Söndag

Biancas rum

bottom of page