top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

FredagSom jag sa, man ska inte prata högt om hurvida man varit skonad från vabb för som på beställning ringde förskolan hem Bianca igår då hon kändes varm. Hon var dock frisk insåg jag ganska snabbt, hon har alltid kunnat ha en temp runt 38 utan att vara sjuk. Men vi håller oss hemma såklart förstås, finns ju inte så mycket annat att göra och idag har jag rattat igenom ett två timmars långt teams-möte med förlaget kring boken jag fotar med Bianca hängandes runt halsen, dessutom hann jag fota ett samarbeta i raketfart. Det känns dock i kroppen nu att huvudet varit i spinn halva dagen, blir otroligt skönt att landa i soffan framför Lady och Lufsen nu med barnen.
Igår fick jag en så himla fin present av bästa Sanna Sporrong, hennes nya bok "Min egen lyckobok". En bok full av tomma blad till för att skriva ner saker som gör en lycklig. Jag började skriva några rader och blev nästan alldeles gråtig, som en påminnelse över hur oerhört tacksam jag är över SÅ mycket här i livet. Små och stora saker, vänner som betyder massor, leriga ponnysar i hagen, deras varma mular när det får komma in i stallet om kvällarna, en hund som alltid vilar tryggt på min fot under bordet, att mormor och mina föräldrar bor 50 m från vårt hus och att barnen trots att det är stundtals galet skrikiga också är världens goaste ungar.

Det var som att jag inte riktigt kunde sluta skriva, och då blev jag så lycklig över att jag faktiskt ens hade saker att skriva, tänker att det finns många som sitter där tomma med pennan i hand och inte kan få ner ett enda ord. Tacksam är rätt ord, och TACK Sanna för den fina boken och att den fick mig att stanna upp en stund och få känna mig lycklig just precis nu, i november, mitt i pandemin medan regnet smattrar utanför fönstret med en rastlös treåring som drar i mina armar.

Se så fint! Tänk vad härligt sen att ha en hel bok fylld med saker som gör mig lycklig, fint att slå upp en sida när det känns trist och grått och påminna sig själv att : fasiken vad bra vi har det!


En bättre fikapaus helt klart, med henne!


Hyacinter på snitt, också en pytteliten sak som gör mig lycklig just idag!


Imorgon ska jag ta en promenad i skogen, börja gräva lite till vår nya köksträdgård och plantera några mer tulpanlökar och på söndag är det första advent, tänk så mysigt!


Hoppas ni får en fin helg!

677 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page