top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Feber, vårkänslor och vårplaner


I helgen kom våren, så himla härligt att se all snö smälta bort och trots att vi alla vet att det förmodligen kommer ett riktigt bakslag med snö och kyla så tänker jag hoppas på att våren är här för att stanna. Tänk om det bara fortsätter såhär nu? Igår tog jag och en vän en kaffe på vår trapp i solen medan tjejerna lekte i trädgården, jag hade en febrig Bianca på bröstet som blivit riktigt dålig efter sin 18 mån spruta. Minns att Hollie också reagerade starkt på den.


När vallmon är såhär lite på gränsen till överblommad är den som allra vackrast tycker jag, ett litet pet och varenda blad faller av!


Gullungar som pysslar vid köksbordet, Bianca älskar sina små mailet figurer och att stå och bädda till dom på köksbordet är nog det enda just nu som håller henne stilla några minuter!


Nya röda mockasiner har den här lilla gullisen fått också, från bästa Betón! Jisses vad jag längtar tills hon kan springa ut i trädgården såhär, är så vansinnigt trött på alla vinterkläder nu, jag lär inte vara den enda!
Den här veckan ska jag planera lite jobb, plåta 2 dagar och starta igång ett superroligt projekt. Dessutom har jag sån vårfeeling att jag börjat planera sommaren och vårens alla odlingar och sommarblommor, skulle ni vilja att jag skriver ett inlägg om våra planer?


351 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Söndag

Biancas rum

bottom of page