top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja ut favoriter hos Printler vill jag lova då dom har ett helt galet härligt utbud. Flera av mina favoritprint här hemma i huset kommer just från Printler faktiskt. Vi tog med oss våra favoritprint till slottet vi plåtade på här om veckan och tog några bilder för att visa er.
Hos Printler finns fotokonst från massvis med duktiga fotografer runt om och jag gillar verkligen mixen som finns. Min absoluta favorit är Dagg fotad av Angelica Rosengren. Jag älskar att den är mörk och de pudriga rosorna är bara så vackra. Jag har inte hittat en plats åt den ännu här hemma men snart så kommer den upp på väggen!
Vill ni läsa mer om våra favoriter bland Printlers fotokonst och en liten miniintervju med mig och Jasmina så klickar ni  här! 


327 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt år

bottom of page