top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Favoriter

Ägnar ni också massor med tid i er kamerarulle på telefonen? Jag älskar att skrolla runt bland gamla bilder, minnas och se tillbaka, antar att det är som att bläddra nutidens fotoalbum. Himla mysigt tycker jag! Tänkte jag skulle visa några favoriter och som alltid så toppas det för det mesta av sommarbilder, är väl kanske då jag njuter som mest!


Älskar den här bilden så mycket, min bakgrundsbild på telefonen. Den varma sommarkvällen påväg ner till bryggan för ett dopp med mina tre favorittjejer. Wilma är som en storasyster för Bianca och Hollie och så älskad av oss och det är så fint tycker jag hur vissa ungar bara trillar in i ens liv, får en sån självklar plats, sover över, stannar i dagar, säger att hon vill ha tacos till middag och åren går och hon växer så det knakar men ändå så vill hon komma hit och hänga med oss, kommer absolut tvinga hit henne när hon är 15 och har helt andra planer. Vår Wilma!


Längtar ihjäl mig efter att springa ut och plocka in en hel hink med Dahlior!


Längtar efter mysiga bakdagar med Jasmina, när höstsolen värmer och trädgården är full av frukt!


Att gå kvällsprommis och plocka ängsblommor sena sommarkvällar med ett glas bubbel i magen och två sommarlovspirriga ungar, med min bästa granne Madelene strosar vi igenom den finaste byn jag vet, vår by!


När träden är fulla av äpplen så det räcker till både ungar och ponnys!


Och när det är oktober och man plockar varenda bukett som om de vore den sista!


Som jag längtar efter vårens första kull med kaninungar, alltid lika spännande. 8 veckor av konstant gos för att sen vinka hejdå, men så många fina hem vi hittat till alla våra kaniner och vi blir alltid så glada för julkort, bilder och filmer vi får på våra gamla kaninungar! Om 2 veckor föds första kullen kaninungar som blir redo att flytta i april.


Tror September förra året var den finaste någonsin, så varmt och ljuset var magiskt!


I september finns det alltid tid för picknick!


och tänk att 3 månader tidigare på exakt samma plats såg det ut såhär. Den här bilden tog Jasmina på mig och Hollie kvällen före midsommar, det var så galet varmt de dagarna och kvällen innan midsommar är min nya favoritdag, för då dricker vi bubbel och plockar blommor på ängarna och sen binder kransar.


Jag och Jasmina är inne i ett riktigt jobbflow just nu och all krut läggs just nu på att skapa fint material till olika företag och vi är så jäkla glada för de här drömmiga jobben vi är mitt i just nu, det är ju precis det här vi vill jobba med, att få vara kreativa och skapa vackra bilder. Längtar så tills jag får börja visa er bilderna tills dess får ni hålla tillgodo med tillbakablickar och gamla bilder helt enkelt för tiden där emellan vill jag helst ägna åt pulka åkning och mys med familjen! Men om nån vecka är jag nog ikapp, eller två!

Imorgon sticker vi på rekvisitashopping och sen plåtar vi heldag på Rosendal på onsdag, så pepp!!

Kram till er

867 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page