top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Påsk- en favorithögtid

Påsken har alltid varit en favorit hos mig, av väldigt många olika anledningar men främst för att våren är här, ljuset är tillbaka och att man får äta julbord igen. Vi äter alltid en ljuvligt god påskmiddag med min familj och mormor och moster, knytis när den är som bäst där alla bidrar med det dom gillar bäst. Längtar så mycket efter det! I år blir det en lite extra speciell påsk i vår familj då Hollie fyller 5 år på söndag. Det var faktiskt påskhelg den helgen hon föddes också, och så galet varmt och soligt! Skulle kunna skriva en hel bok om den helgen och kärleken och tankarna kring att min lilla tjej blir 5 år, tiden hörrni. Tåls att påminna sig själv om att de små helt plötsligt blir stora 5 åringar på bara ett ryck. Som ni förstår ska vi fira massor i helgen och påsken har fått flytta in lite varstans i vårt hus!I köket på bänken står en hög med de allra finaste påskliljorna, jag älskar den här sorten som är puderrosa i mitten!


Vackra ägg i pastelliga färger hör påsken till tycker jag! Vi har börjat köpa ägg från en bonde här i roslagen. Alla som bor i Norrtälje med omnejd, spana in Reko Norrtälje på Facebook, där kan ni beställa ägg, honung, kött, mjölk, must och massa annat från våra lokala bönder. Det hämtar ni sedan upp vid flygis parkering varje onsdag. Så bra grej!Påskägg till barnen! Hos oss gömmer påskharen ägg i trädgården som barnen får leta efter, hur brukar ni göra?

Det här fina äggen kommer från Maileg och är i plåt!De här dagarna ska vi även börja ta ut lite plantor till växthuset, nu verkar frosten vara förbi och det lovas 17 grader till helgen. Jag tänker mysa, äta, njuta, sova och hoppa studsmatta med barnen!


Glad påsk!


578 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt år

bottom of page