top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

En vecka

Efter en g a l e t intensiv vecka lutar jag mig tillbaka i soffan och känner mig så nöjd att vi är i mål, iallafall nästan! Vi har plåtat en reklamplåtning som blev så himla bra, jag har nog aldrig varit mer stolt över mig och Jasmina faktiskt. När vi får göra det vi älskar är vi oslagbara! Nu ska jag sluta skryta och berätta om veckan istället, håll tillgodo!


Här har vi jobbat i två dagar tillsammans med teamet från Cervera och Olle som filmade. Så galet kul att se filmerna sen, kanske mest pepp på det! Ska förstås visa er allt fint material sen!
En vecka gamla kaninungar har vi fått här på vår lilla gård, bästa vårtecknet tycker jag. Finns ingenting som är sötare än det här, visst?

Idag tog vi upp dem från boet en liten stund och man drunkar i sötheten! Lite kaningos såhär en eftermiddag efter massa jobb var nog precis vad Jasmina och jag behövde!


Solglimtar från förra årets plåtning i Jasminas gästhus, då fotade vi barnkläder och ska fortsätta med det nästa vecka.


Imorgon åker jag till Jasmina och äter lååång frukost och redigerar bilder hela dagen. Har längtat efter en sån dag, att landa i mjukisar i soffan och dricka te och kaffe i mängder.

Kram till er

700 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page