top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

En resa till södra Frankrike

Jag har precis vaknat upp här hemma i vårt hus i Norrtälje och är glad att de fortfarande känns som sommar ute, tänker hålla kvar vid sommaren lite till innan jag omfamnar hösten. Alltid svårt det där för en sommarmänniska som jag är.De senaste dagarna har jag spenderat i Slödra Frankrike med ett gäng kollegor och kreatörer, alla helt olika, många hade jag aldrig ens träffat och några kände jag väldigt väl.

Vi checkade in torsdag kväll på Villa Juli som ligger i den lilla byn Spéracèdes 35-40 min från Cannes och Nice! Villa Juli drivs av de svenska paret Lisa och Niklas, två fantastiska människor som flyttat hit och skapat sin dröm, deras resa har varit allt annat än spikrak och jisses vad imponerad jag är över va de skapat tillsammans!Vi vaknade upp till de här jag och Jasmina, utsikten från vårt rum var helt magisk!En våning upp väntade frukosten, färskt bröd från bageriet, ostar, frukt, gott kaffe, youghurt, färskpressad juice och croissant. Drömfrukost!

På dagarna hängde vi på stranden, badade i havet, blundade, pratade och åt lunch!


På kvällarna åt vi mat och drack gott! Så mycket fina samtal, pepp och skratt. Det är något speciellt i att dela varandras drömmar, mål, rädslor och trubbel vi stångas med i våra arbeten! Det känns som jag vuxit en meter av all er pepp!
Fina Malin och Anna, tjejerna bakom Mrs Mighetto! Så glad att få jobba och hänga med dom här två, alltid peppiga, roliga och så in i bomben härliga!


Varje kväll dukade Lisa upp till magi och bjöd på fantastik mat! Där satt vi till sena natten och samtalen kring just det där bordet kommer jag bära med mig länge!
Jag tänker att 9 personer är ett alldeles lagom antal, sådär så man kan dela upp sig om man vill göra saker på olika håll men samtidigt hinner med att prata och hänga med alla. Jag hoppas så att vi 9 sitter vid ett bord snart igen, saknar er redan!
En kväll traskade Kristin och jag ner till den lilla olivlunden, hon är så fin den där Krickelin! Ni förstår att jag var tvungen att plocka fram kameran va? Vacker som en dag och de här bilderna är nog mina favoriter från hela resan! Glad att jag fått lära känna dig fina Kristin!
Kristin har bloggat massa fint om vår resa, in och läs här!Triss i snyggon!


Ser ni snyggingen i hatt? Det är Marlene som också är känd under namnet Fru Vintage!

Det var hon som roddat ihop hela resan, så tacksam för det. Ser fram emot att ha dig här hemma snart på en kaffe!Den här bilden lånade jag av Kristin! Så fint fångat under en av middagarna.


Johanna, Malin, Hanna, Kristin, Jasmina, Anna, Malin och Marlene tack för ert sällskap under de här dagarna!


Vill också skicka ett tack till Lisa och Niklas som tog hand om oss på allra bästa sätt i deras fina Villa Juli med er magiska frukost, fina rum, härliga samtal, oslagbart goda aioli och godaste grapefrukt juicen. TACK!950 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page