top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

En liten värld


När Hollie fyllde 5 fick hon det här magiska dockhuset från Maileg och sedan dess har det leks med i timmar. Det städas, lagas mat, bäddas och möbleras om, om och om igen. Jag tycker det är minst lika kul som barnen och kan i smyg möblera om lite när inte barnen är där och leker. Idag tog vi ner huset till köket och fyllde de små kopparna med vatten och bjöd mössen på ett riktigt kalas, tom Bianca fick vara med på ett hörn vilket inte hör till vanligheterna!


Ibland är det till fördel för syskonsämjan att flytta vissa saker till "ingenmansland" så vipps så slipper man den eviga dragkampen om vad som är mitt och ditt!Timmarna flyger lätt i väg när man har en sån här liten värld att dyka in i och mössen har alltid något tokigt det hittar på.

Alla bebisar sover i samma säng, det blir lugnast så säger Hollie! Bredvid sängen står pottan och skurhinken, för det är sånt man behöver till små barn fortsätter hon.Hänga tvätt är Biancas favoritsyssla, nyper fast varenda liten pryl med det yttepyttesmå klädnyporna!


Jag måste erkänna att jag är upp över öronen förälskad i det mesta som Maileg gör, ni vet när allt, precis allt är sådär fint att man vill ha rubbet och bygga små världar i varenda litet hörn här hemma i huset.

Mina vänner på Cirkusfabriken har en stor del av Mailegs utbud så kika in där vettja!
645 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page