top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Eftermiddagsmyset


Idag började jag dagen med lite härligt häng och jobb på Ulriksdal, en snabb lunch och sen hämtade jag hem dom här godingarna tidigt från förskolan. Vi åt mellis, busade, lekte uppe i Hollies rum och lagade middag. Bianca har börjat prata så mycket och varenda dag poppar det upp nya ord, som vi skrattar åt våran lilla galning!Omöjligt att åka hem från Ulriksdal utan en bukett, deras självplock av tulpaner är ljuvligt och idag tycker jag att buketten blev extra härlig och vårig. Jag köpte på mig lite fröer också och börjat bli riktigt otålig nu, frölådan är fullproppad och jag är så pepp på att sätta massa sommarblommor!


Okej nu kanske man inte ska ha kaniner på bordet men Einar kan vi ju bara inte motstå, den här kaninen är så himla gosig och snäll att det är helt galet! Vi har ju en till kanin också, en Penny som snart ska få ungar och det är Einar som är pappa! Hur gulligt med små kaninungar? Kan knappt vänta tills dom kommer!

Hollie hoppas att det blir 20 kaninungar, jag tänker att det räcker med 4-5, nästa vecka har Penny BF och det är så spännande tycker vi! Hur ska man kunna sälja alla ungar sen? Tur att vi samtidigt väntar kattungar, blir en riktig babyboom här hemma på gården i vår!


Nu ska vi bada barn, natta barn, röja upp ett stökigt hus, pussa på alla ponnys, ge dom middag och sen ska jag träna innan jag tänker lägga mig i soffan och kolla på Sveriges mästerkock!

Ha en fin kväll!

558 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page