top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Drömmer

Vill ni veta vad jag drömmer om just nu?

Vår stora odling nere i hagen blir ingen i år, insåg väl nånstans förra året att jag inte orkade ha allt så utspritt på gården så har istället flyttat upp hela köksträdgården mitt emot blomsterodlingen MEN däremot så har jag vänt runt jorden nere i hagen och tänker sätta 1 miljon fröer av allt möjligt. Vill ha en hel äng där nere!


Ända sedan den här bilden susade förbi i mitt flöde har jag suktat efter ett gult kök, har ju ändå haft grönt i 4 år nu och känner att gult kanske skulle bli precis sådär magiskt som jag tänker mig. Tänk till gräddvita väggar, mums!
Drömmer om gott vin, massvis med ost, nyplockade björnbär, vänner och varma sommarkvällar! Längtet är enormt just nu!


Exakt den här bilden var min inspo till vår matsal. Nu landade ju vi i ett grönt skåp men jag är fortfarande på jakt efter en tapet att sätta i skåpen, visst är det vackert?

Hemmet tillhör @skymcalpine


Drömmer om att tassa ut i trädgården barfota, nyduschad efter att ungarna ha somnat med min lilla korg, plocka några blommor, klippa nån mördarsnigel och sno med mig några tomater in från växthuset och till slut knipsa några rosor och ställa i en liten vas vid sängbordet!

Funderar på blomsterbågar till blomsterodlingen, de från förra året hade katastrofal kvalite och fick hamna på

åtetvinningen efter att de såg ut som ett enda plockepinn. Kanske ska göra egna av sly såhär, eller så kör jag armeringsjärn, tror de sistnämnda står sig bäst om jag ska vara ärlig.Beställde den här tapeten förra våren, men avbokade den då leveranstiden var 1000 år pga corona. Är så sugen på att beställa den nu till Biancas rum. Åh den hade varit ljuvlig där inne!!

Är så generellt sätt sugen på lite renare färger här hemma, lite klarare och vill absolut tillbaka till ljusa lister och foder igen.Å när vi ändå håller på, är jag väldigt sugen på att riva upp kattvindarna på övervåningen, inget nytt då jag velat det i sisådär 5 år nu... det skulle kunna se ut ungefär såhär i barnens två rum och jag älskar tanken på att ha en liten sovrumsvrå i deras rum och att resten av ytan utanför får vara för lek. Vi har helt galet vackra gamla bjälkar där uppe i taket och det vore ju skandal att inte ta fram dom, visst?


Vågar ju knappt drömma om att resa igen, men oj vad jag saknar det. Vi kommer åka till Mexico i vinter om man får. Längtar efter tid tillsammans med familjen, bada, äta, bygga sandslott, lära Bianca att simma och dricka lemonad med Hollie i solnedgången. Blir nästan gråtig av bara tanken!


Alla bilder hittar ni på min Pinterest!


Hoppas ni får en solig lördag!
736 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page