top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Den vackraste tapeten


Hur fin är inte den här tapeten? Alldeles magisk om ni frågar mig! Tapeten Faded Passion från Sandberg Wallpaper som är färgsatt av min vän Jasmina, jag har förstås fått känna och klämma på den här länge och har följt Jasmina i valen mellan färger och resultatet blev verkligen så galet fint tycker jag. Jag älskar mönstret och att den är så storblommig, på något sätt tycker jag de passade bättre inne i Hollies rum då det blev lite lugnare. Tycker annars det lätt kan kännas plottrigt i en barnrum där det kryllar av små prylar och annat. Jag är så nöjd och Hollie fullkomligt älskar sin nya tapet!Det stora passionsblommorna i vitt, beige, rosa och rostrött passar så fint inne i Hollies rum! Hela min favoritfärgskala i en och samma tapet och är det något Jasmina verkligen är duktig på så är det kulörer och vi kan utan att överdriva ägna en hel dag åt att prata kulör!


Finheter på hög, toppad av Hollies nya kompis bläckfisken från Bigstuffed. Är den inte gullig?
Den här lilla dockan kommer från Australiensiska These Little Treasures som gör helt magiska små dockor, figurer och prylar. vi fick hem en hel box med vackra små figurer och tjejerna älskar dem!

Fåglarna från Mrs Mighetto är också favoriter i Hollies rum!

På tal om Mrs mighetto så ska Jasmina och jag plåta deras nya kollektion i veckan, ja blir helt pirrig bara av tanken och den är så fin att jag nästan svimmar. De är utan tvekan den finaste kollektionen någonsin och vi har bokad drömmigaste location till jobbet. Känns så galet kul att jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur pepp jag är!

Förstår ni då hur fin den är?
Lilla Bianca vill förstås alltid vara med på ett hörn. Min lilla älskling som kämpat med hög feber ända sedan i lördags natt, jag som sällan oroar mig blev riktigt orolig dag 4 när termometern visade 40 grader. En reaktion på 18 mån vaccinet tror vi, som tur var har Bianca varit feberfri idag och nu håller vi tummarna att vi fått smaka på vår dos av det omtalade Vabbruari!


Nu ska jag snart sova, trött och glad efter en heldag i stan med massa härliga möten följt av jobb. Godnatt till er!2 754 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page