top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Förälskad i ett kök- Cupboards & Goods

Idag styrde jag mot Stockholm och Cupboards & Goods som den här veckan har showroom där, ett nytt kökskoncept som baseras på färdiga moduler i shakerstil, helt i trä, tillverkade för hand på ett snickeri i Hyssna.
Ljuvligt inte sant?

Vi har ju planerat för nytt kök länge här hemma, tanken var ju först att vi skulle flytta vårt kök innan vi tillslut landade i att det nog ligger som bäst där de gör idag.

Besöket här idag gjorde inte suget mindre direkt!
The Kitchen Planner, kan det här vara världens smartaste och roligaste sätt att planera sitt kök? Som att leka med dockhus för en stund och både jag och Jasmina fastnade länge vid den här lådan. Jag byggde upp hela vårt kök som jag vill ha det, vi drack kaffe, vände och vred ändrade och pusslade. Genialiskt!


Sen njöt jag av den här fina buketten också, sånt som alltid gör mig svag! Kör Copy paste på den här till helgbuketten.
Tanken slog mig också att man absolut inte behöver ha samma färg rakt igenom på köket, blev genast sugen på att ha ett kök i fler färger! Hur fint är inte det rosa lilla skåpet?


Lådorna är gjorda i massiv ek! Dröm!

Alla luckor är handmålade och det är ju något speciellt med just det.

Efter den här veckan flyttar köket till Dalarna till Carl Larsson gården, jag som ska dit i mars blev förstås glad, då får jag känna och klämma lite till!


Det som var tänkt att vara en snabbvisit blev ju lite längre än så och plötsligt hade klockan slagit lunch och den åts vägg i vägg på Pom & Flora.


Vidare hem, med köksplaner i tanken precis som förmodligen varenda kotte som besökt det här fina showroomet senaste dagarna!


Hörrni, imorgon är det fredag som jag längtat!2 123 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Påskägg

Nytt år

Biancas rum

bottom of page