top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Chaite och scones

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Granit


Det allra mysigaste med hösten är ju helt klart att få mysa kring ett dukat bord, oavsett om det är middag, lunch, frukost eller bara en fika så tycker jag det är så himla trevlig att sitta ner och prata om allt och inget och äta något gott. Fick jag bestämma skulle jag käka frukost hela dagarna med härliga vänner! Jag har i samarbete med Granit dukat upp ett riktigt mysigt bord med scones och det godaste tet jag någonsin druckit, är som besatt av det!


Ett svart Chai Te som smakar nejlika, kardemumma, chai, kanel, jul, varm mjölk, honung, ja ni fattar! Godaste jag vet just nu. Brukar skumma upp lite mjölk och strö kanel över, löjligt gott!


Har ni inte spanat in Granits Deli så tycker jag verkligen att ni ska göra det, där finns allt från Te till choklad till smaksatt salt. Det här saltet med Ramslök är supergott att strö på morgonmackan eller scones.Porslinet är en nyhet från Granit och jag älskar det stora Tekopparna!


Ni hittar Tekopparna här!

Klicka här för att komma till alla härliga höstnyheter hos Granit, och hörrni hur härligt är det inte att det snart är dags att börja köpa julprylar?

218 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äppelgalette

Jordgubbsglass

bottom of page