top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Höstväder och bloggiga tankar

Hej! Oj vad bloggen blivit åtsidosatt under senaste tiden, förvisso ganska skönt då jag känner 0 press att publicera något vettigt här när jag har mycket annat på agendan, men också tråkigt. Det står på min lista att ta tag i till hösten, fler blogginlägg med härligt innehåll. Hoppas ni är lika pepp som jag!


Just nu är jag uppe i ett galet tempo vad gäller jobb, lite allt på samma gång och när hemmet blir en studio ena dagen och man själv ska plåtas dagen därpå för att inte tala om att fota ett härligt recept eller några blommor eller kanske en dukning, då blir det lite rörigt i mitt huvud. Samtidigt är de just precis de röriga och variationen jobb jag älskar men jag måste erkänna att jag ser lite fram emot att hösten ska slå till på riktigt och lite mer luckor i kalendern ska infinna sig. Men jag är bra på att gasa och kan tycka det är riktigt riktigt roligt också men just ikväll känner jag mig lite extra trött, mycket beror förstås på förkylningen som kom ihop med höststormen i helgen + på tok för lite sömn.


Imorse åkte jag hem till Jasmina för att fortsätta fota Mrs Mighettos nya kollektion. Den är så fin, så himla himla fin och både jag och Jasmina blir liksom alltid lite pirriga i magen av att få fota deras magiska finheter. Spänd på att få visa er!

Vid lunch var vi klara och packade in oss själva (vrålhungriga) och åkte till Ulriksdal för lite lunch och blommor! Deras vegetariska buffe är den godaste jag vet och vi drog även en sväng förbi självplocket innan vi åkte hemåt. Blir aldrig besviken där!


Imorgon är vi på event tillsammans med Sandberg Wallpaper och pratar om deras nya kollektion Ett hem som vi fotat och stylat, ska bli så himla mysigt inte minst för att få träffa Sandra, Sara, Karolina och gänget på Sandberg!

Kanske ses vi där?


Hem till mina hjärtan!


Nu ska jag göra en kopp te med citron och ingefära och hoppas att jag vaknar pigg, liite mindre förkyld och redo för veckans jobb då de både ska firas jul, målas, fotas, filmas och modellas. Tur att nästa vecka är lugnare!

Kram till er

508 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page