top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Bland frukost och jobb


Är någonting som jag och Jasmina är ruskigt bra på så är det att få det lite mindre roliga arbetsdagarna väldigt roliga. Både jag och Jasmina gör ju mycket uppdrag tillsammans nu för tiden och jag kan inte nog stryka under hur himla härligt det är att alltid vara två. Två som tänker och planerar, två som kånkar och bär, två som redigerar och väljer ut bilder och alltid någon som piskar på en när man tappar fokus. En stor del av våra jobb just nu innebär planerande, läsa långa avtal, planera lite till, välja ut rekvisita och produkter inför kommande jobb och så en hel del kvitton som ska redovisas. Kanske inte den delen jag tycker är roligast i vårt jobb även om jag älskar att planera.

När vi har såna dagar där vi har många måsten som innebär en varsin dator i knät då köper vi alltid lite gott, oftast frukost även om klockan är lunch. Sen sitter vi där, äter, jobbar och myser, som i tisdags när vi varit och tränat på morgonen på gymmet här hemma hos oss då dukade vi upp massvis med gott!
Jag har snöat in helt på blodapelsin just nu, äter en varje morgon!Goda ostar, fikon, päron och björnbär. Piggar upp vilken trött morgon som helst!Inbillar mig att man jobbar så mycket bättre när man får göra det över en frukost, håller ni med?


Nu är jag nytränad, nyduschad och gaaalet trött. Tänker hoppa i säng tidigt för imorgon ska jag pyssla med massa kul!


Sov gott!

331 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äppelgalette

Jordgubbsglass

bottom of page