top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Bland blommor och blader!


Både Bianca och valpen vaknade tidigt som tusan i morse, jag var sådär trött att jag knappt kunde öppna ögonen men den absolut bästa medicinen mot just det där på tok för tidiga mornarna är en kaffe och sen att gå ut i trädgården, det gjorde gott för oss alla tre och det är lite mysigt att traska omkring innan hela byn har vaknat och vi passade på att titta till vår snittblomsodling som börjar bli en riktig djungel!


Rosenskärorna som var så yttepyttesmå där i maj när vi satte ut dom har verkligen tagit fart. Jag måste erkänna att jag inte ens trodde att de skulle bli något av de små sköra plantorna.Även mina Zinnior var jag lite tveksam till, även de var ju så små och sköra och jag sabbade nog varenda lilla rot när jag skulle plantera ut dom men kolla, det växer massor och nu blommar de första blommorna och förhoppningsiv kan jag plocka Zinnia ända fram i oktober!


Bianca plockar stenar i sin lilla korg och försvinner nästan i blomsterhavet. "Stoooora blomman" säger hon och sträcker upp armarna!

Dahliorna är verkligen gigantiska! I år satte jag nästan bara Cafe au lait, det är de jag gillar allra bäst och det verkar minst sagt trivas nere i min odling för jisses vad de växer!Jag tror det här är bland de vackraste blommorna jag vet!Världens gulligaste lilla trädgårdsmästare!Kommer alltid upp med en stor bukett härifrån, för det bästa är ju att ju mer blommor man plockar, ju fler nya kommer det!


Kanske ska öppna självplock i augusti?


1 522 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äppelgalette

Mina blomster

bottom of page