top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Biancas rum


Hej från Biancas rum, det mysigaste lilla krypinnet vi har här i huset. Det har tagit en tid att komma i ordning här inne, prylar har flyttats ut och in, nu har vi äntligen landat i vad som leks med just nu och tagit bort de andra. Vi gör ofta så att vi ställer undan saker barnen inte leker med, som de där lilla köket hon fick i 2 års present, de lektes aldrig med så det fick åka in på kattvinden. När det sen vill leka kök om några månader blir de rena julafton när vi plockar fram det, istället för att ha ett rum fullproppat med massor med leksaker menar jag för då blir det ju så att det knappt leker med något alls, mitt bästa tips!
Bredvid Biancas säng hänger ett av mina favoritprint från Mrs Mighettos senaste kollektion "Miss Hollie"! Älskar inte bara namnet, hon är ljuvlig med alla sina små kaninungar och Bianca säger att det är Hollie på riktigt.


Ser ni dockskåpet? Det pysslade jag och Hollie ihop här om kvällen efter en mall ur Sofia och Nathalies magiska bok "Hidden places" och jisses vad vi pysslat med inspiration från den boken under höstlovet, vi har gjort allt från handdockor till små fåglar, garnbollar och det här huset i kartong. När vi väl började kunde vi liksom inte sluta, klockan blev nästan 22 innan vi kom på att det var dags att hoppa i säng.


Sängen här inne kan för tillfället tyckas en aning överflödig, hon sover ju det flesta timmarna mellan oss på nätterna men den är liite för stor för att trycka in på kattvinden, och sen tänker jag ju att snart, snart kommer hon sova där. Hela nätterna!


Nu ska vi tända en brasa, göra en kopp te och bänka oss framför "Innan vi dör". Hoppas ni får en fin söndag!
1 847 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Påskägg

Nytt år

bottom of page