top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Barnrum


Älskade barnrum, det är något så galet roligt att fixa och piffa i barnens rum tycker jag. Biancas rum är väldigt stort och det har vi knappt använt förens nu när hon blivit lite större. Vår högsta önskan är förstås att hon ska sova där inne snart men än så länge ligger hon mellan oss i våran säng om natten, ganska mysigt iof men. I Biancas rum är det mysigt att hänga en stund med henne och leka, läsa och mysa. Jag älskar att titta på medan hon går runt och plockar och bläddrar och fixar.


Det här rummet är de rummet jag målat om flest gånger i huset, blir liksom aldrig riktigt nöjd. Vågar knappt skriva det men nu känner jag mig faktiskt nöjd, nöjd att jag äntligen insåg att det krävs en ljus färg där inne, nöjd att jag inte tog en "för" rosa kulör utan en mer beige. Det rosa skåpet är nymålat och fick en grön kulör och blev så himla fint tycker jag.


På knopplisten i Biancas rum hänger några nya favoriter. Det fina printer från Mrs Mighetto, och den gulblommiga blusen från Emile et Ida bla. Finns det något gulligare än små blusar? Gärna småblommigt med volanger!


Nu blir det köttfärssås och spaghetti här hemma innan jag sticker och tränar mitt första Crossfit pass på ett tag. Känns så kul! Kram till er

1 013 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page