top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Andra advent


Det gick visst en vecka sen senaste blogginlägget, en minst sagt hektisk vecka med långa dagar och viktiga plåtningar och en kamp om ljus, varför jobbar man ens i detta mörker undrar jag? En läxa till en annan gång är att INTE boka jobb som kräver magiskt dagsljus regniga Decemberdagar. Men vi överlevde de också och hade väldigt kul på vägen och idag lämnar jag ifrån mig nästan 100 bilder och går på ledighet. Igår hade vi en mysig morgon jag och barnen, badade, åt frukost framför julkalendern och plockade fram jullådan till barnens stora lycka.


Att ta fram jullådan är ju något alldeles speciellt tycker jag, alla de där små dekorationerna, vissa nya, vissa från min barndom och några saker som barnen och jag pysslat ihop. Som en enda stor skattkista.


När det kommer till julpynt har jag aldrig varit för de stilrena, utan jag gillar att blanda hejvilt och mixar alla möjliga färger med tomtar och stjärnor. Jag tycker de är så himla mysigt att se hemmet förvandlas av små kransar, stjärnor och glitter lite varstans.

Tjejerna fick varsin adventspresent på morgonen med en varsin pyjamas, så sött så man dör en smula med matchande pyjamasar och Hollie ville nog helst ha pyjamasen hela dagen men när vi skulle till grannarna på adventsfika fick den åka av! Dessa kommer från Soft Gallery och finns hos Babyshop!

Dom här ska hänga i granen tyckte Hollie! I år tänkte vi ta in gran till Lucia och vi ska faktiskt ha två granar i år!


Hollie fick som vanligt julpynta själv i sitt rum och hängde stolt upp några små tomtar och änglar lite här och var, de där med att piffa och fixa har hon helt klart ärvt av mig, eller snarare av sin mormor!

Hörrni här snöar det idag, så härligt! Hoppas ni får en fin måndag!

201 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Söndag

Biancas rum

bottom of page