top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Nytt år


Hallå, det kom en jul och ett nyår imellan och jag glömde helt bort att skriva något här. Jag har haft en bra ledighet som ni hör!

Den här veckan kickar jag dock igång med lite efterlängtat jobb och här om dagen städade jag bort nästan allt vad julen heter här hemma. In med våriga blommor och bort med röda amaryllis som ändå sjöng lite på sista versen. Det känns skönt!Årets första arbetsvecka kräver härliga blommor, jag fullkomligt älskar denna kombo av mimosa, franska tulpaner och anemoner. Blir glad i hela kroppen!


Det har skett en litet rumsbyte på övervåningen. Brukar bli så den här årstiden. Hollies rum är så fint just nu och skåpet blev perfekt till hennes prylar. Kan vi prata om mitt samlande på svanar, har nog inte riktigt insett hur många svanar vi har. Borde jag sluta? haha, hur som helst så älskar jag alla svanar i hennes rum!

Måste ju visa er de här linneservetterna jag fick i julklapp av min moster. Finaste julklappen någonsin enligt mig, 8 stycken handbroderade linneservetter med mina favoritblommor. Längtar efter att duka bordet med dessa!
Ska gå en broderingskurs hos henne tror jag minsann, vill ju ha små broderade blommor på allt just nu!


Imorgon börjar tjejerna på förskolan, Jasmina kommer hit och vi ska avsluta ett jobb och planera ett annat. Vi ska nämligen plåta barnkläder och små bebisar i slutet på januari och det kräver lite rodd.

Jag tänker mjukstarta, nästa vecka åker jag dessutom med ett oslagbart gäng till fantastiska Villa Strömsfors för en tre dagars kickoff, jisses vad jag längtar!


Nu ska jag sjunka ner i soffan framför Mandelmans, så mysigt att det börjat gå!


Vi hörs imorgon!

1 151 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Påsken

bottom of page