top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Förgätmigej


Hej juni, tiden då jag är som nykär, njuter oändligt den här tiden på året, magin som hänger i luften, ljusa kvällar, sommarplaner, blommorna, dofterna, jag älskar juni!


Idag hängde jag hos Jasmina och planerade sommarens jobb, det blir få men de bästa. Efter en minst sagt intensiv vår känns det fantastiskt skönt att sakta ner tempot lite, vill ju helst inte göra annat än att vara ledig i sommar om jag ska vara ärlig. Kommer unna mig många veckors semester den här sommaren.
Vill sticka näsan i varenda lilla bukett just nu!


Vi åt greksallad, drack kaffe och hinkade i oss svartvinbärs lättdryck, den är SÅ god! Mellan jobbplanering hann vi också prata om midsommar, de absolut härligaste på året. Vi brukar alltid vara här hemma hos oss och myser oftast i minst två dagar, midsommar är liksom för härligt för att bara vara en dag tycker vi, inte sant?Är Förgätmigej världens vackraste lilla blomma?Nu ska jag och familjen äta middag innan vi drar ut på en ridtur. Skogen är magisk den här tiden på året om vi bortser från alla mygg förstås.

I helgen håller vi tummarna för att ett litet föl föds här på gården, även om jag tror att de dröjer några dagar till så vore de ju attans smidigt med en fölning på helgen sådär.


Vi hörs snart igen!

Kram Anna

782 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page