top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Första veckan i juni

Just nu känns livet som ett evigt pusslande, barn som behöver vabbas och jobb som behöver jobbas och så allt annat därimellan som hör vardagen till. Jag försöker att inte stressa upp mig över inställda jobbdagar som byts ut mot vabb, försöker istället njuta av solen och lite ledigt men kvällarna innebär istället en hel del tid framför datorn för att sen komma ikapp.

Mitt i pusslet njuter jag så in i bomben över att sommaren är här, solen, värmen och att vi just nu badar i syren.

I veckan har jag och Jasmina plåtat några samarbeten och när livet måste pusslas lite med är jag oerhört glad över att ha henne som kollega. Vi fotar ju varandra till samarbeten och vabbar någon är den andra på plats att rycka in, koka lite pasta, starta Frost på tv:en eller bara sätta på kaffet. Värt precis allt!


Här om dagen hängde vi hemma hos Jasmina och jobbade, mellan jobb och lunch tog Jasmina de här fina bilderna på mig och Bianca i deras lilla backe som är full av förgätmigej.


De där lockarna, så kär i min lilla tjej!


Idag hänger vi här på gården, barnen leker med grannens barn, smidigt när man kan köra vabbdagarna ihop sådär, allt blir ju lite härligare då!


Ikväll när Johan kommit hem ska jag gräva ner de sista dahliorna och blommorna i vår stora odling i hagen. Det ska bli så kul att visa er om några veckor när allt blommar!

Hoppas ni får en fin dag!


504 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page