top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Juli

Har tappat bort mig i bloggandet, glömmer helt, samlar istället bilder på hög och tänker att jag ska göra sen. Men så kommer kvällssolen eller så fastnar jag ute i trädgården när barnen somnat, vattnar lite, plockar blommor och gräver ner ännu en ros. Så vipps är klockan läggdags.

Men jag tänker att det får bli lite spretigt såhär under sommaren, att det kanske bara är härligt.


Vi dricker smoothies, helst framför Spöket Laban om Bianca får välja!


Bianca som också just nu driver oss till vansinne mellan varven, 2 års trots utan dess like. Hon slåss, skriker, slänger sig på golvet och gör för det mesta alla de där sakerna som hon absolut inte får. Intensivt minst sagt och ibland känns de som att Johan och jag jobbar i skift med att styra den här lilla tjejen!


Ute blommar mina första Dahlior och varje dag slår det ut minst 5 nya. Det är så vackra att man tappar andan!Plocka blommor är min nya kvällshobby, kan faktiskt inte tänka mig något trevligare just nu! Jag mår så oerhört bra just nu, njuter liksom på ett nästan galet sätt. Igår plockade jag in min första Zinnia, det är blommar för fullt av dessa skönheter i min odling och jag längtar tills det blir sådär höga och härliga!Mitt slarviga bloggande kan ju förstås bero på den här lilla krabaten också. Vi har blivit med valp. Hade väl aldrig trott att vi skulle skaffa hund men ju mer jag tänker på det är de ju märkligt att vi inte har gjort de tidigare? Den perfekta lilla gårdshunden som får hänga med oss här runt på gården om dagarna.

Dessutom visade de sig att han är världens bästa och coolaste, så lugn, sover hela nätterna och kissar och bajsar där han ska (nästan jämt) !!


Här om dagen sov han i sängen med Bianca, så sött att vi inte kunde låta bli att fota och stå och beundra! Så när jag inte plockar blommor om kvällarna tränar vi på att gå fot, sitta, ligga och gå i koppel. Helt magiskt vad hundar lär sig fort!
I jämförelse med förra sommaren så känns de som att allt blommar i en evighet just nu, säkert kylan som gör det för vår Schersmin blommar fortfarande.


Till skillnad från tidigare somrar så semestrar vi i år helt och hållet hemma på vår gård, det känns oerhört skönt och det planlösa livet känns som de rätta just nu. Vi är inte påväg någonstans utan vaknar varje morgon och gör det vi känner för. Den här tiden vill jag inte vara någon annanstans än just hemma! Jag och en vän satt och pratade om just de här omkvällen, att man har skapat sitt allra bästa resmål hemma, att inte längta bort, inte sakna något, att känna att man har just precis allting man vill ha och behöver hemma och det känns så attans bra att vara så nöjd. Nöjd över livet och en enorm tacksamhet.


Nu blev klockan läggdags igen, vi hörs snart!425 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page