top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Maj


Att vakna upp till maj, alldeles underbart och framförallt så himla efterlängtat. Utanför fönstren börjar hela vår trädgård vakna till liv och jag tycker det är så häftigt att se hur allt börjar växa. Plommonträden blommar redan och snart blommar både hägg, syren och äppelträden!

När jag vaknade imorse hade redan familjen varit uppe en stund, sen åt vi frukost tillsammans vid köksbordet, jag och min lilla familj!


Jag fick med mig världens härligaste bukett från blomsterbutiken Fröken Knopp här i norrtälje här om dagen, tjejerna där är så himla duktiga och gulliga och lyckas alltid knåpa ihop något magsikt till mig. Hur fint med luktärt och kronärtskocka?


På tal om luktärt så växer mina så det knakar ute i växthuset, det mesta växer som bara den och när det här kalla nätterna vi har framför oss närmsta veckan är förbi tänker jag våga börja plantera ut lite.


Imorgon är en stor dag, då ska vi skola in Hollie och Bianca på nya förskolan, det känns så himla mysigt och Hollie är så förväntansfull.

Efter det ska Jasmina och jag plåta finheter för Mrs Mighetto hela dagen, kommer bli en ljuvlig dag!


Kram till er

442 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt år

Söndag

bottom of page