top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Hej söndag och veckan som varit

Okej dags för mig att på allvar damma av den här bloggen, blir liksom ett sånt meck tycker jag att ibland få ihop inlägg men så tänker jag att jag kanske kan lägga in mer bilder jag annars postar i stories, lite mer mobilbilder helt enkelt, eller en blandning vi får se. Vi gör ett försök!


Idag satte vi upp mitt senaste auktionsfynd, nämligen de finaste lilla väggskåpet i perfekt kulör. Man blir ju inte annat än överlycklig när de kommer i precis den kulör man älskar allra mest just nu, den här kulören ska jag åka till färgaffären imorgon och be dem scanna av för att sen måla vårt nya linneskåp i. Kommer bli mjukt, varmt och alldeles ljuvligt!


kolla detaljerna...


Det var så vackert ute i morse när solen sken, sånt krisp ute just nu och jag är så himla glad över att vi äntligen fick riktig vinter!

Utemöblerna glömde jag visst ta in i år...


Natten spenderade jag i stallet med de här två ponnysarna, vår vita ponny Pytte är dräktig och troligtvis vände fölet på sig inatt och hon fick ont i magen, dock exakt samma symptom för kolik och det är inte att leka med och efter att Hollies ponny Bella gick bort i kolik för två år sedan så är man alltid redo att rycka in och tar det på största allvar. Efter promenader och parafinolja så släppte det till slut och jag vågade gå upp och lägga mig runt 3.30. Livet som ponnymamma!

Extra fint var det att se de här fyra vara ute och promenera i solen idag, mitt älsklingsgäng!


Bianca åkte spark, var absolut inte såhär glad som hon ser ut just här. Men varm choklad löser det mesta!


Igår hade vi Jonas och Ida här på middag, vi tränade, var ute i snön och avslutade runt de här bordet i ett par timmar. Så glad för dem!


Den som spar han har, igår plockade jag fram några isbitar ur frysen med syren som jag frös in i juni förra året. Blev överlycklig när de dessutom smakade syren, januarilyx utan dess like!


Efter en dag ute är Earl Grey med en skiva citron det godaste jag vet!


Förra veckan köpte jag ett stort fång dubbla tulpaner, det är så vackra och blir bara vackrare och vackrare nu när det slår ut! Tänk att om bara några månader är trädgården full av såna här!Och såna här med för den delen!


På tal om trädgård så trillade Johan och jag över de här växthuset förra veckan, han kanske inte riktigt lika impad som jag, jag tycker det är de finaste växthuset jag sett och så snart snön är borta ska vi plocka ner de, måla de med grön linoljefärg laga några fönster och sen bygga upp de igen mitt i min blomsterodling. Ni är med mig va? Det kommer bli så attans härligt!


Nu ska vi laga kycklingstroganoff och sen tänker jag somna tidigt, är så galet trött efter natten!


Hej så länge!972 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Påsken

Påskägg

bottom of page