top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Ett hej!


Hej från oss, familjen som äntligen är frisk och har fått energin tillbaka! Inte en dag för sent om du frågar mig för jisses vad jag varit trött och seg det senaste 3 veckorna Av förklarliga skäl förstås. Att ligga i influensa med över 40 grader i feber samtidigt som hela världen drabbas av Corona, att dimmigt följa en värld som sätts i karantän och dödssiffror som stiger, en overklig och jättejätte konstig känsla.

Vi har varit hemma konstant allihopa varenda dag, jobb har bokats om dagarna har känts lite som ett vakum. Att vara hemma hela familjen såhär är mysigt, också väldigt jobbigt för oj vad det tär, bråkas om iPads, leksaker och allt det där! Samtidigt känns det som att Bianca vuxit enormt det här dagarna hemma, hennes sätt att prata? Berätta saker? Lilla stora Bianca!

Bianca har varit frisk under hela tiden men har ändå fått stanna hemma med oss andra, imorgon skickar vi henne till förskolan och hon längtar så mycket!


Jag försöker att inte oroa mig över allt som händer, tar en dag i taget, läser inte nyheterna mer än 1 gång om dagen, är ute i solen, gräver i trädgården, gosar med djuren och grillar korv. Livet pågår och det är himla fint ändå! Veckan som väntar inleds med min födelsedag, en rolig plåtning och massvis med fix i trädgården, som jag njuter av all den här energin som äntligen kom tillbaka!


kram till er

621 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page