top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Att få känna sig fin


Inlägget är ett annonssamarbete med Yves RocherJag är så himla glad över att få berätta om ett nytt samarbete jag har inlett med Yves Rocher, jag kommer under året jobba som deras ambassadör och dela med mig av mina favoritprodukter, tips och trix vad gäller allt från min torra hy, hår, lite smink och kanske även vilket nagelack som jag kommer använda i sommar. Hoppas ni tycker det här är lika roligt som jag tycker och kanske får ni se mig från en ny vinkel i och med detta. Jag brukar ju mest bjussa på inredning och mat och står oftast bakom kameran men har förstått att ni vill se hela mig, kanske komma mig lite närmre? Vi får se, kul blir det iallafall!Yves Rocher är ett familjeägt företag grundat i den lilla staden La Gacilly i Frankrike för 60 år sedan. Ett skönhetsvårdsmärke från växtriket.

När jag för ett par veckor sedan började testa mig igenom deras produkter fastnade jag för en hel del och har hittat massvis med nya favoriter. Nu kan jag inte nämna alla här i just detta inlägg för då skulle det här inlägget bli milslångt men jag tänkte nämna några, är ni med?Ni får ursäkta mina trädgårdsfingrar, de ser ut lite såhär den här tiden på året när jag konstant pillrar med något ute i växthuset. Den här duschkrämen med doft av liljekonvalj... ni fattar va? Jag fullkomligt älskar doften!Jag har oftast väldigt lite smink, eller inget smink alls. Fixar dock alltid mina ögronbryn och gillar att ha något på läpparna. Den här lilla krämiga läppennan

i färgen "nude" drar jag på läpparna och känner mig så fin. Funkar även som rougepenna. Helt vegansk utan animaliskt innehåll, gjord av lindträ från hållbart odlade skogar. Fint tycker jag!När det kommer till ansiktsvård så måste jag vara noga med vad jag använder, jag blir lätt rödflammig då min hy är torr och känslig. Krämen " Sensitive Chamomille " lugnar och mjukar upp, återfuktar och gör att min hy känns smidig. Dag & nattkräm i ett med doft av kamomill. Kamomillen odlas ekologiskt på deras fält i La Gacilly, krämen är utan silikon, alkoholfri, fri från parfym och mineralolja och dessutom är burken återvinningsbar. Så mycket bra i en och samma lilla burk!

Ny favorit i badrumsskåpet!


För mig handlar skönhet så mycket om att vara sig själv, att älska sig själv inifrån och ut och att vara trygg med det jag ser i spegeln. jag känner mig alltid som finast helt osminkad, lite fräknar på näsan efter en dag ute i trädgården, håret i slarvig knut och i kläder jag trivs, ofta en blus eller en klänning. Jag känner mig som vackrast när jag är precis som jag är. Hänger ni med?

När känner du dig som vackrast?


Jag ser så mycket fram emot att få berätta mer om mina favoriter och dela med mig av några små tips. Jag skulle bli så himla glad om ni ville lämna en kommentar på vad ni vill se mer av i ämnet.

Hur kan jag inspirera er?


Stor kram från mig967 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page