top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

1 November

Godmorgon, solen skiner in genom hela huset och vi har tagit en ledig dag jag och barnen. Känns som ett mysigt sätt att starta November på. November tillhör inte min favoritmånad, lite samma känsla som Februari men jag gör mitt bästa och fyller den här månaden med pyssel, skogspromenader, chaite, tända ljus och framförallt julpyssel. Tillhör den som gärna börjar i tid och nu har vi hängt upp några kransar här hemma och en julstjärna i köket, tjejerna har börjat prata om tomten och Hollie har skrivit en önskelista. Det här med att det var Halloween igår ignorerade vi totalt, vet inte riktigt varför men den högtiden har aldrig fastnat hos mig? Istället hade jag mina favoriter Josefin och Jasmina här med barnen på lite mys, vi gjorde egna langos och åt ost, barnen fick Tacos.


Bredvid det stora swrveringsskåpet i matsalen hänger vi alltid en krans, jag hade stommen kvar från förra året så den här knåpade vi ihop i ett naffs! Det blir så mysigt med kransar på väggen tycker jag, inte sant?


Jag älskar att Hollie ärvt min pyssliga sida, vi kan hålla på i timmar hon och jag. Eller är det hennes ålder? Hon har iof alltid varit en pysslare, när hon var i Biancas ålder kunde hon sitta och lägga pärlplattor en hel eftermiddag!


Uppe i sovrummet ligger ljuset som vackrast just nu och citrusen har både frukt och snart små blommor och ni vet väl hur den doftar? Magiskt!Ett härligt paket med kläder från Repose AMS kom här om dagen, fullkomligt älskar färgerna och materiallet. Sådär så en önskar att det kom i min storlek också!


Nu ska jag och barnen fortsätta pysslande inna vi steker lite pannkakor och rider ut i skogen och äter lite lunch. Tack November för att du börjar så fint!


Kram till er

865 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page