top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Året 2018

Uppdaterat: 2 jan. 2019

2018 har för mig varit ett så galet bra år, bra av väldigt många anledningar och jag kommer nog alltid titta tillbaka på det året med en väldig stolthet. Här kommer en sammanfattning av mitt år!
2018 blev året då jag frilansade på heltid, helt utan något fast jobb i baken som trygghet och det visade sig att det skulle gå väldigt bra och det är jag så stolt över. Jag har fått jobba med så många roliga projekt under 2018 och de känns inte som jag jobbat en endaste dag. Att tjäna pengar på något som inte känns som ett jobb har alltid varit min dröm, att kunna jobba hemifrån och ha möjligheten att styra helt över sin tid och vad jag vill göra. Oerhört tacksam över att det är min vardag. Stolt över att ha byggt upp min eget företag från 0-100 och att det dessutom varit så himla roligt längs vägen.


Jag började året som mammaledig men hade trots de mer jobb än nånsin.


I februari lanserade jag tillsammans med Nordsjö min egen kulör "Kubel green forest", enligt mig den perfekta gröna och oj vad många som tyckte detsamma och som har valt just min kulör till små och stora projekt. En hel stugby i åre målades i just min kulör och ingen kunde vara stoltare än jag!


I smyg knåpade jag tillsammans med Sandberg Wallpaper ihop den allra finaste tapetkollektionen "Kubel Kids" som lanserades i Maj, ett så himla roligt projekt och det har varit så oerhört kul att få så mycket hejarop och kärlek och framförallt att se alla fina rum som numera tapetserats med "mina" tapeter.


I maj kom också värmen och efter en ganska hektiskt vår tillbringade jag massor med tid hemma på gården med familjen och våra ponnys. Att vara hemma är det bästa jag vet och jag har nog aldrig varit hemma så mycket som de året.


Vi hängde ute hela dagarna, badade mest hela tiden och all plantering jag roade mig med hela våren gav resultat och vi hade massor med vackra blommor i hela trädgården. Bianca fyllde 1 år och gjorde oss sysselsatta hela dagarna, den lilla tjejen har ett enormt tempo om man jämför med sin storasyster i samma ålder.


Sommaren var den varmaste vi lär få uppleva och bortsett från bränder och höbrist till djuren så njöt jag varenda sekund av värmen om jag ska vara ärlig.


På hösten började Bianca på dagis vilket hon fullkomligt älskade och jag kunde helt plötsligt jobba utan att behöva anpassa dagarna efter henne. Jag har fått jobba med så många coola och härliga människor och startat igång så mycket spännande inför 2019, även om jag ligger i mjukisar i skrivande stund, tröttare än tröttast så är jag så pepp på de jobb jag har framför mig i vår.
Vi har skaffat 3 helt fantastiska ponnys under året, shettisarna Bella och Hilda känner ni sen tidigare men nu efter jul fyttade vår nya ponny Lucky Charm hit, en alldeles underbar Connemara. Att livet har gjort de möjligt för oss att ha egna ponnys på gården är en sån dröm för oss. Att hänga i stallet med vänner och familj hela dagarna är det bästa vi vet och även om stallmyset de senaste dagarna varit underbart så kan jag knappt vänta tills våren kommer och det blir lite varmare dagar.


Tänker tillbringa massor med tid hemma även 2019, säga nej till småjobb som gör mig stressad. Njuta av mina gulliga tjejer och rida så mycket jag vill. Med dom löftena i bagaget är jag övertygad om att 2019 kommer bli ett grymt år!


Tack 2018 för grymma grannar, ponnys, en sommar av världsklass, friska barn och oändligt med kärlek!

638 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page